Sabina Bădălău figurează alături de alți 68 de angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) pe o listă a angajaților care ar fi încasat în 2015 ilegal sporuri salariale de până la 75%. Prejudiciul total este de 725.000 lei iar banii vor trebuie recuperați de la salariați.niculae-badalau 1

Foto: Senatorul Niculae Bădălău este un apropiat al ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

Inspectorii Curţii de Conturi au descoperit la un control făcut anul trecut majorari salariale nejustificate de 75%, în valoare de 725 de mii de lei. Inspectorii Curţii de Conturi au descoperit că 69 de salariaţi din sediul central al Companiei de Autostrăzi au beneficiat de majorări de până la 75% aplicate la salariul de bază, cu toate că aceştia nu au lucrat în echipe de proiect. Potrivit Contractului Colectiv de Muncă al CNAIR, pot fi acordate majorări ale salariului de bază de până la 75% însă doar celor care lucrează în echipe de proiect și doar pe durata derulării proeictului.

Bugetul companiei a fost prejudiciat cu peste 725.000, respectiv o medie de peste 10.500 de lei de persoană. Prejudiciul este pe un singur an. Lista o include și pe Sabina Ioana Bădălău, fiica senatorului Niculae Bădălău, președinte PSD Giurgiu. Aceasta a fost angajată în funcția de asistent manager în perioada 2014-2015.

Există suspiciuni că numărul beneficiarilor ar putea fi mai mare.

Continuare

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.