Deşi ultimele studii arată că în România unul din zece copii din mediul rural merge la culcare flămând, deputaţii au ales să respingă, marţi, proiectul care prevede introducerea unei mese calde în şcoli sau a unui pachet alimentar corespunzător cu nevoile nutriţionale ale unui copil.

Deşi ultimele studii arată că în România unul din zece copii din mediul rural merge la culcare flămând, deputaţii au ales să respingă, marţi, proiectul care prevede introducerea unei mese calde în şcoli sau a unui pachet alimentar corespunzător cu nevoile nutriţionale ale unui copil. „Noi susţinem acest program, însă, nu putem să îl aplicăm decât la nivel pilot, iar asta pentru că deocamdată nu avem infrastructura necesară.

De asemenea, trebuie menţionat faptul că nu avem capacitatea de asigura condiţiile igienico-sanitare pentru servirea unei mese  complexe. Vom face, însă, toate demersurile necesare deoarece programul „cornul şi laptele“ nu satisface nevoile nutriţionale ale copiilor“, a încercat o explicaţie  Sorin Cîmpeanu , deputat în cadrul Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport şi fost ministru al Educaţiei.

Citeste mai mult: adev.ro/oqgqhj

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.