Deşi nu mai este demult ministru şi a intrat într-un mare con de umbră de când se prezintă la Înaltă Curte în calitate de inculpat, Dan Şova se pare că are în continuare „pile” în Sistem. Cel puţin aşa reiese dintr-o postare a deputatului USR Cornel Zainea, care l-a surprins pe fostul ministru intrând în faţă la permise.

Redăm postarea lui Zainea.

„Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliţie, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile.

După ce plătesc taxa la un ghişeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine şi mă aşez la coadă. Aveam 5 persoane în faţa, 2 ghişee erau funcţionale. Aşadar un timp de aşteptare foarte mic.

Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în faţă pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc faţa teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Şova, chiar el!

La ieşirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-şi pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!

Dan Şova

Dan Şova (Facebook, Cornel Zainea)

Ca un veritabil jurnalist de investigaţie îl urmăresc afară şi îl văd pe cercetatul penal mulţumindu-i cu o strângere de mână „pilei” care l-a ajutat să nu-şi irosească 7 minute din viaţă stând la rând ca o persoană normală.

Nu ştiu ce concluzie să trag, dar mă întreb dacă vom reuşi vreodată să ne vindecăm de aceste metehne.

P.S. Evident că n-am avut toate actele necesare din prima, mi-au lipsit vreo 2 copii xerox. Totuşi personalul e tânăr, civilizat, operativ. Păcat că sunt forţaţi să facă asemenea matrapazlâcuri.”, scrie, pe Facebook, Zainea, incheindu-şi postarea cu hastagul #ziuacasmecherii.

Reamintim că DRCPIV a fost în centrul unui uriaş scandal după ce preşedintele Senatului, Călin Tăriceanu, a fost surprins de jurnalişti fentând o coadă uriaşă, cu ajutorul angajaţilor, care l-au băgat în faţă, prin uşa din dos.

 

Epoch Times

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.