Parlamentarii coaliției de guvernare PSD-ALDE, susținuți și de UDMR, au respins miercuri propunerea legislativă prin care Guvernul ar fi obligat ca, începând din 2017, într-o perioadă de 4 ani, să finanțeze cu 175 milioane de euro, din fonduri bugetare, construcția a 554 de creșe în toată țara.

Profit.ro a relatat că Guvernul Grindeanu și parlamentarii coaliției de guvernare PSD-ALDE nu mai susțin această propunere legislativă. Comisia de specialitate a votat un raport de respingere a proiectului, deși acesta fusese promovat în legislatura trecută cu sprijinul majorității PSD-UNPR. Proiectul a fost respins miercuri de și de plenul Camerei Deputaților, în calitate de for decizional al Parlamentului, deși fusese adoptat în iunie anul trecut de senatori. Opoziția a calificat atitudinea coaliției guevrnamentale drept una pur electorală, pentru că a susținut anumite proiecte înainte de alegeri, iar acum, având propriul guvern, este nevoită să le respingă, argumentând neasigurarea surselor de finanțare în proiect. De altfel, doar parlamentarii opoziției au fost cei care au votat în favoarea proiectului.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/social/psd-si-a-respins-in-parlament-programul-de-constructie-a-peste-500-de-crese-cu-alocare-de-175-milioane-euro-16913120

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

 

 

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/social/psd-si-a-respins-in-parlament-programul-de-constructie-a-peste-500-de-crese-cu-alocare-de-175-milioane-euro-16913120

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.