Prezenţe insolite în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). De câteva luni, pompos intitulate „Publicitate la televiziune naţională“, sunt postate zeci de contracte semnate de primării din mediul rural pentru difuzarea de dedicaţii la una dintre emisiunile de la postul de televiziune Favorit TV.

În SEAP ajung însă doar o parte dintre aceste achiziţii. „Sunt sute de primării care fac dedicaţii cu diverse ocazii“, spune unul dintre edilii care a semnat contracte de acest gen. Şi ocazii se găsesc, vrei, nu vrei. Cel puţin în ultimele luni, „s-au înfierbântat” crawl-urile emisiunii: Crăciun, Anul Nou, Bobotează, Sf. Ioan, 1 martie, 8 martie sau Paşte. Tot omul trebuie felicitat, chiar dacă din bani publici. Mai uită şi el că uliţa nu-i desfundată şi WC-ul în fundul curţii.

„Să iubească şi să fie -iubite“, pe bani, la Fuego în emisiune

De Ziua Femeii, ediţia 2017, emisiunea „Familia Favorit“ de la Favorit TV a venit cu următoarele mesaje pe „burtieră“: „Primarul comunei Recea, jud. Maramureş, dl. Pavel Octavian şi Consiliul Local, doresc ca ziua de 8 Martie să aducă doamnelor şi domnişoarelor comunei Recea zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ.

La Mulţi Ani!” și „Primarul comunei Golăieşti, jud. Iaşi, d-l Bîzdîgă Mihai şi Consiliul Local urează ca ziua de 8 Martie să fie un nou început pentru doamnele şi domnişoarele comunei Golăieşti, cu fericire şi noroc. La Mulţi Ani!“, printre altele.

Continuarea pe RL

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.