Un teolog o pune la punct pe evlavioasa Gabriela Firea dupa ce s-a dus in fusta scurta in biserica si nu stie cum se ciocnesc ouale de Pasti!

Un teolog o pune la punct pe evlavioasa Gabriela Firea dupa ce s-a dus in fusta scurta in biserica si nu stie cum se ciocnesc ouale de Pasti!

Gabriela Firea a postat pe Facebook o imagine in care ciocneste „in trei” oua de Paste. Gestul este gresit, explica un specialist teolog.

Ciocnitul „in trei” este ceva neobisnuit, mai ales ca provine din partea unei persoane care face mare caz de credinta sa orrodoxa si de respectarea obiceiurilor religioase. „Ciocnitul oualor semnifica sacrificiul divinitatii primordiale si se face dupa reguli exacte: se aleg doua oua vopsite, persoana mai in varsta (sau barbatul) ciocneste capul oului de capul oului tinut in mana de partener, in timp ce rosteste cuvintele ‘Hristos a inviat’, la care celalalt raspunde ‘Adevarat a inviat’”, a declarat un specialist teolog pentru Curentul.

De altfel, cucernica Gabriela Firea nu a avut nicio jena sa filmeze o emisiune mondena, alaturi de sotul Pandele, in catedrala din Voluntari. Cei doi si-au amplasat scaunele chiar in fata altarului, in timp ce preotul se straduia sa nu-i deranjeze. Emisiunea a fost difuzata la Romania TV chiar in ziua de Paste.

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.