După ce declaraţiile parlamentarului Cătălin Rădulescu au scandalizat opinia publică, un alt deputat PSD face afirmaţii dure în faţa jurnaliştilor “Adevărul”.

Nicolae Bacalbaşa spune că ar fi tras şi el în opozanţii politici dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivit. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ VIDEO Un deputat PSD cere ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie … Pe Nicolae Bacalbaşa îl ştiţi, chiar dacă numele lui s-ar putea să nu vă spună nimic.

Au fost ani la rând în care, de câte ori se întâmpla un incident neobişnuit la Galaţi, pe ecranele televizoarelor apărea un medic cu mustaţă albă şi cu părul vâlvoi, care în loc să comunice starea celor răniţi, începea să spună bancuri pe seama lor. Dacă nişte nemernici agresau sexual o bătrână de 80 de ani, medicul îşi începea comunicarea spunând: „doi violatorii au vrut să demonstreze că femeia rămâne femeie la orice vârstă“.

Când doi fraţi se omorau în bătaie în timp ce tăiau o capră, Bacalbaşa se concentra asupra „procesului de belire a unei capre“.

Acesta este Nicolae Bacalbaşa! Aţi văzut că îl ştiţi?

Citeste mai mult: adev.ro/on6adh

Cat de mare e mizeria prezentata mai sus?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.